KIOSK

 

Welkom bij de toekomst van KOPERGIETERY. Hierboven een klein sfeerbeeld van wat we doen en met wie. Hieronder enkele makers met langdurige trajecten naar de toekomst toe.

Michiel Soete

Michiel Soete (° 1986) studeerde in 2007 af aan de opleiding Drama/Regie van RITCS Brussel. Zijn eerste stappen in het theater zette hij in ‘Pride & Prejudice’ (Inne Goris/Toneelhuis, 2003) en ‘Rent a kid, No Bullshit!’ (Ultima Vez, 2004). Sindsdien werkt hij als een veelzijdig theatermaker binnen verschillende functies in de podiumkunsten.

Als regisseur creëert/de Michiel voor o.a. De Werf Brugge, kc Nona (‘Burning Man’, ‘Animals Ago’) en Theater Antigone (‘Ikke Opmält’, ‘Corta Rica’). Voor Laika regisseerde hij ‘Piknik Horrifik’ en ‘Cantina’, voor KOPERGIETERY werkte hij mee aan ‘Park Katrol’.  In 2020 was hij resident tijdens het Konnektor-project van Gouvernement. In 2021 werkt hij mee aan ‘Le Voyageur Immobile’, onder de vleugels van Toneelhuis, Monty en De Grote Post. Sinds 2010 maakt Michiel tevens geregeld voorstellingen binnen een sociale of kwetsbare context voor o.a. Theater Antigone, platform K, GlobeAroma en Kaaitheater.

Ook als acteur spreidt Michiel zijn vleugels uit over diverse projecten, waaronder ‘Berninna’ (studio Orka), ‘Me Gusta’ en ‘Piknik Horrifik’ (Laika) en ‘plastiekBERTRAND’ (KOPERGIETERY). Daarnaast werkt hij geregeld als muzikant/componist of lichtontwerper in verscheidende podiumproducties.

Als docent of coach werkt/e hij voor het RITCS, TransfoCollect (Brussel), theaterschool Iolanda Gazzero (Italië) en KOPERGIETERY (Theaterateliers).