KIOSK

 

Welkom bij de toekomst van KOPERGIETERY. Hierboven een klein sfeerbeeld van wat we doen en met wie. Hieronder enkele makers met langdurige trajecten naar de toekomst toe.

Griet Dobbelaere

Griet Dobbelaere is actrice, theatermaakster en dramadocente. Samen met Dominique Collet doet ze de artistieke coördinatie van de theaterateliers van KOPERGIETERY, waar ze als kind jarenlang aan verbonden was.

Als maakster creëerde Griet in 2019 samen met Han Coucke de geprezen comedy-voorstelling ‘Han en Grietje’, waar ze beiden zelf in speelden. Voor KOPERGIETERY tekende ze samen met Pepijn Lievens voor de gesmaakte jongerenvoorstelling ‘De Klas’. Als theateractrice was ze o.a. te zien in ‘Meisjes van Krijt’ (KOPERGIETERY), ‘Saïda’ en ‘Lege ogen’ (Padarijs), ‘Lava een bodemonderzoek’ (Studio Orka), ‘Het laatste kind’ en ‘Heimwee naar Tirgu Mures’ (Hanneke Paauwe) en diverse projecten bij vzw Cirq, zoals ‘Bataclan’ en ‘Super show show’.

Naast regelmatig acteerwerk in diverse dramaseries, spreekt Griet eveneens tekenfilms in, werkt ze als casting verantwoordelijke en coacht ze kinderen voor opnames op tv- of filmsets. Als dramadocent is ze verbonden aan de ateliers van KOPERGIETERY en het Deeltijds Kunstonderwijs.