KIOSK

ULTRA

Een productie van fABULEUS / Reut Shemesh 

14+ // 2e en 3e graad middelbaar

“It is harder to be a man today, and in many ways, that’s a good thing.” 

(Christine Emba) 

In deze dansproductie laten tien jongeren hun ‘mannelijke’ energie de vrije loop: explosief en kwetsbaar. Op de dunne lijn tussen feestvreugde en rebellie. ULTRA stelt vragen bij wat de rol van de man is in onze veranderende tijden, maar het is vooral een portret van een groep tieners in een wereld vol verwachtingen en labels. 

Choreograaf Reut Shemesh was de voorbije jaren onder meer huisartiest bij K3/Hamburg en tanzhaus nrw Düsseldorf, een theater waar fABULEUS regelmatig te gast is. Voor de creatie van ULTRA liet Reut zich inspireren door de dynamiek van fanatieke voetbalsupporters en door de persoonlijke vragen die ze zich stelt als moeder van een opgroeiende zoon. 

——————–

CONCEPT & CHOREOGRAFIE: Reut Shemesh | CREATIE & DANS: Andreas Crommelinck, Jinte De Greef, Luna Fall, Emma Ghijs, Kyano Holbrechts, Karsten Janssens, Glory Ofori-Asamoah, Mathis Schellekens, Ridder Seghers, Fien Simons

——————–

 

VRIJE VOORSTELLINGEN

  • vrij 14/02/2025 om 20u
  • za 15/02/2025 om 20u

Voor deze voorstelling zijn er geen schoolvoorstellingen gepland, maar de vrije voorstelling is ook toegankelijk voor scholen.

 

CAMPO Nieuwpoort, Nieuwpoort 31-35, 9000 Gent