KIOSK

Praktisch

VOORBEREIDING EN NAVERWERKING

Betrokkenheid van het publiek beschouwen we als een noodzakelijke voorwaarde voor het welslagen van een voorstelling. Daarvoor hebben we uiteraard jullie hulp nodig. We vragen om voldoende tijd en ruimte te voorzien om de voorstelling in de klas voor te bereiden én na te bespreken. Op het online platform KIOSK bieden we omkaderingsmateriaal van onze eigen creaties aan op een interactieve, speelse manier. Jullie vinden er infovideo’s, opdrachten en een kijk-achter-de-schermen. KIOSK geeft een goede impressie van wat de voorstelling te bieden heeft. Bovendien is KIOSK voor iedereen ten allen tijde toegankelijk. Jullie kunnen de link ook aan jullie leerlingen doorgeven: kiosk.kopergietery.be

Met onderstaande taaliconen duiden we bij elke voorstelling aan hoe ‘talig’ de voorstelling is.

 

 

 

 

 

Voor gastvoorstellingen bezorgen we jullie graag – indien beschikbaar – een informatiemap per mail. Wij vinden het altijd heel fijn om na voorstellingen feedback van jullie te krijgen. Zowel de makers van de voorstellingen als de scholenwerkers van KOPERGIETERY kijken hier steeds naar uit!

AANKOMST
Een week voor de voorstelling zal je meer informatie krijgen rond aankomst(uur) en vertrek. Op die manier zorgen we er ook voor dat ieder rustig in de zaal kan plaatsnemen, wat de kijkervaring ten goede komt.

EXTRA AANBOD:
TRY-OUTS EN WORKSHOPS
KOPERGIETERY organiseert regelmatig try-outs bij nieuwe creaties. Deze try-outs vinden meestal enkele dagen voor de première plaats.
Hiertoe nodigen we kort op de bal scholen uit. Ook dit kan een geschikte voorbereiding zijn voor jou als leerkracht. Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Bij eigen voorstellingen worden er regelmatig workshops of nabesprekingen georganiseerd. Meer info hierover ontvang je bij de start van het nieuwe seizoen.

KOPERGIETERY
kantoren Het Pand
Onderbergen 1, 9000 Gent

KG RABOT
tweede zaal
Vlotstraat 22, 9000 Gent

LET OP: omwille van de verbouwingen spelen we op vele ANDERE LOCATIES (zie KIOSK voor meer info)

info@kopergietery.be // www.kopergietery.be // 09 266 11 44

INLICHTINGEN SCHOLEN
scholen@kopergietery.be

Stuur ons gerust een mailtje!

TICKETPRIJZEN SCHOOLVOORSTELLINGEN
7€ per leerling
per 10 leerlingen is er 1 begeleider gratis.

Zeer dikke merci aan de vele vrijwilligers die telkens met veel enthousiasme de scholen ontvangen:

Bregje, Lina, Nathalie, Myriam, Ann, Marieke, Truus, Rita, Marie-Paule, Béatrice en Francoise.