KIOSK

The Time of our Singing

Een productie van Walser/Janni van Goor

10+ // 1e, 2e en 3e graad

Een voorstelling met drie generaties circusvrouwen.De oudste in beeld op een scherm, de andere twee op scène.Een oude vrouw, een jonge vrouw en een meisje.

Over het lichaam als een landschap en de schoonheid van het ouder worden. Maar ook over het doorgeven van een passie – het circus – aan een volgende generatie, als een bijzondere erfenis.

——————–

MET José Van Lissum, Camille Paycha en Billie Schepens REGIE/CHOREOGRAFIE Janni van Goor BEELDREGIE (bewerking & montage) Philippe Digneffe VIDEO Toyah Vander Poten DRAMATURGISCH ADVIES Geert Belpaeme & Steven Heene SCENOGRAFIE/LICHTONTWERP Philippe Digneffe KOSTUUMS Lieve Pynoo PRODUCTIE vzw Walser in coproductie met de Grote Post, PERPLX en Dommelhof. MET STEUN VAN Circuscentrum en de Vlaamse overheid. RESIDENTIES IN Circuscentrum, Dommelhof, Compagnie Cecilia, PERPLX, Kopergietery en Miramiro.

BIO Janni van Goor

Janni van Goor is choreografe en dramadocente. Ze werkte vanaf de jaren ’90 als regisseur/choreograaf voor diverse gezelschappen. Voor KOPERGIETERY creëerde ze o.a. de dansvoorstellingen ‘Donker Groen’, ‘Stof’ (Time Festival) en 1 solo uit ‘Marthe Martha Mathilde Mathieu’. Ze deed tevens de choreografie voor ‘Verdwaald’ (regie: Eva Bal). In 2017 maakte ze met ondersteuning van KOPERGIETERY ‘family trees’, een voorstelling waarin circus en danstheater elkaar ontmoeten. Ze is vaste docente aan het Secundair Kunstinstituut (SKI) en is verbonden aan de Theaterateliers van KOPERGIETERY.

Belangrijk in haar manier van werken is dat ze altijd vertrekt van de personen (spelers, dansers, performers) met wie ze samenwerkt: hun individuele mogelijkheden en uitstraling. Daarbij zoekt ze naar een collectief bewustzijn ‘in het moment’. Naar een organische manier van bewegen in een sobere, visueel uitgepuurde stijl – met een knipoog wanneer de scène dat toelaat.

VRIJE VOORSTELLING

  • zo 20/11/2022 om 15u

Indien u naar een vrije voorstelling wenst te komen met uw klas, gelieve contact op te nemen met info@kopergietery.be.

 

KOPERGIETERY, Blekerijstraat 50, Gent