KIOSK

SOLO

Een productie van Vervloet & De Studio

13+// 1e graad

Na het succes van ‘Terminator Too’, met een uit bordkartonnen decors en hilarische dialogen opgetrokken ode aan de filmgeschiedenis, gaat Robbert Vervloet ‘SOLO’. Met de eigen verbeeldingskracht als grootste inspirator. 

Wat wil jij later worden als je groot bent? Brandweerman? Voetballer? Mama of papa? Influencer? Of toch nog steeds piloot? Op de speelplaats kan alles. Kinderen laten hun verbeelding de vrije loop en bepalen zelf de spelregels. Jammer dat we die verbeelding in de loop der jaren moeten beteugelen. Je moet recht in de pas lopen, iets betekenen in de maatschappij, brood op de plank brengen, succesvol zijn. Al vanaf de middelbare school worden we in dat keurslijf geduwd. Maar wat als je niet in die mal past?  

‘SOLO’ gaat over de zoektocht naar je eigen identiteit. Met de inzet van de superpowers van de speelplaats zoekt het hoofdpersonage uit wie hij wil zijn.
‘SOLO’ wordt een dolle rit door de wereld van beroepskeuzes, instanties, loketten, werkvloeren, dromen en ambities.

Robbert Vervloet neemt je mee in zijn hyperfantastische* wereld, waarin een personage grip probeert te krijgen op wie hij is – of althans denkt dat hij moet zijn. In al zijn kinderlijke fantasie mislukken de dingen al eens grandioos, maar wordt ook het onmogelijke mogelijk. Een zoektocht die pendelt tussen realiteit en fantasie.

*Hyperfantasie, dat bestaat. Just Google it.

——————–

CONCEPT EN SPEL Robbert Vervloet TECHNIEK/UITVINDER Tim Oelbrandt EINDREGIE Randi De Vlieghe BEWEGINGSCOACH Anastassya Savitsky COACH Mokhallad Rasem MUZIEK Linde Carrijn KOSTUUMS Marie Dries PRODUCTIE Vervloet & De Studio

 

SCHOOLVOORSTELLING

  • di 18/04/2023 om 13u30

 

CAMPO Nieuwpoort, Nieuwpoort 31-35, Gent