KIOSK

Inschrijven

De inschrijvingen voor seizoen ’23-’24 zijn afgesloten. 

Je kan je keuzes wel nog bekijken in de inschrijfapp.

KLIK HIER OM NAAR DE INSCHRIJFAPP TE GAAN

Was je dit jaar al cultuurverantwoordelijke van de school? Dan kan je inloggen op het account dat je vorig jaar aanmaakte. Nieuw? Maak een account aan door je in te loggen via google of met je emailadres.

Voor een snelle planning bij de start van het schooljaar, vragen we je om op tijd in te schrijven. We werken graag met één cultuurverantwoordelijke per school. Deze cultuurverantwoordelijke beheert de schoolgegevens in de inschrijfmodule en geeft een top drie per klas door. Alle praktische communicatie doorheen het schooljaar verloopt via deze persoon.

Meer uitleg over hoe je inschrijft, vind je in de handleiding in de inschrijfmodule. Lees deze eerst grondig door. De vraag is elk jaar groter dan het aanbod, we kunnen dus helaas niet alle aanvragen toekennen. Maar weet dat we ons best doen!

Eens KOPERGIETERY de verdeling heeft opgemaakt, zal elke school verwittigd worden in verband met de toegekende voorstelling(en). Een inschrijving wordt pas definitief wanneer het toegestuurde contract ondertekend is. Ook daarover vind je meer uitleg in de inschrijfmodule.

Vragen? Contacteer ons via scholen@kopergietery.be. We helpen je zo snel mogelijk verder.

BEDANKT EN HEEL GRAAG TOT VOLGEND SEIZOEN!