KIOSK

ON-

Een productie van Theater Froefroe/Danaé Bosman 

6+// 1e graad

Onbegrensd en onbeschrijfelijk
Onwaarschijnlijk en onbestaanbaar
Onlogisch en oneindig 

Twee dansers onderzoeken het onomkeerbare. Samen ontmantelen ze het zichtbare naar het onzichtbare. In een opeenvolging van visuele bewegingspatronen ontstaat het onmogelijke. ON- is een beeldende dansvoorstelling waarin lichaamsdelen geen begin of einde meer kennen.  

Met ‘ON-‘ verkent Danaé Bosman samen met het publiek haar fascinatie voor het imperfecte lichaam. 

——————–

CONCEPT & CHOREOGRAFIE Danaé Bosman DANS Miguel Do Vale, Sander DeckxMUZIEK Linde Carrijn ADVIES Mira Bryssinck, Marc Maillard BEWEGINGSADVIES Karolien Verlinden DRAMATURGIE Liesbeth De Clercq KOSTUUMS EN SCENOGRAFIE Elise Goedgezelschap, Leentje Kerremans LICHTONTWERP Klaas Trekker COPRODUCTIE MET Theater Froefroe IN SAMENWERKING MET hetpaleis 

BIO Danaé Bosman

Danaé Bosman richtte samen met Dafne Maes vzw LAP op waarmee ze zich richten op het ontwikkelen van danstaal & educatie voor kinderen en jongeren. Ze creëerde/danste onder meer de voorstellingen ‘Choco of kaas?’ en ‘Level Q’.

Als danseres was ze te zien in verschillende projecten van o.a. Randi De Vlieghe/hetpaleis, Andros Zins-Browne/Wp Zimmer, Tuning People, Tg.Elektra en Theater Froefroe. Als choreograaf maakte Danaé samen met Aurore Allo de performance ‘SEE-What(i.s.m. Zuiderpershuis), ‘Always feel like’ (Dansstudio Arlekino) en de kleutervoorstelling ‘Geluk(t)’ met Compagnie Gorilla. Ze is tevens dansdocent.

SCHOOLVOORSTELLING

  • ma 24/04/2023 om 14u

 

KOPERGIETERY Rabot, Vlotstraat 22, Gent