KIOSK

NIETES

Een productie van BRONKS & Theater Artemis 

4+// 3e kleuter

Een voorstelling die een eind maakt aan alles.

In NIETES zeggen theatermakers Kim Karssen en Hendrik Kegels volmondig “NEE!” tegen alles wat zich aanbiedt.

Het publiek? Bah, NEE!
Licht? Jakkes, NEE!
Applaus? NEEEEEE!
Een onvergetelijke opkomst? Boe, NEE dank u!

Ze keren de wetten van het theater om, duwen alle mogelijkheden van zich af en steken ze voorgoed achter slot en grendel.  ‘NIETES’ is een parade van alles wat niet mee mag doen, en alles wat niet meer mee kán doen. Dinosauriërs worden terug hun eieren ingeduwd, de Romeinen hebben niet eens een rijk, en ook Elvis Presley wordt al van de beeldbuis gehaald voordat hij zijn heupjes heeft kunnen laten swingen.  

‘NIETES’ is een apocalyptische beeldenstorm over controle, woede, loslaten en niet kunnen omgaan met verandering. Een voorstelling waarvoor niemand is uitgenodigd, die waarschijnlijk niet gaat beginnen en nooit zal eindigen. Niets kan er gebeuren. Alles blijft voor altijd hetzelfde. Fijn!

De jonge theatermakers Kim Karssen en Hendrik Kegels wisten harten te veroveren met hun fantasierijke beeldtaal in hun eerste kindervoorstelling ‘KIER’, die in oktober 2020 te zien was in de KOPERGIETERY. Met ‘NIETES’ creëren ze opnieuw een voorstelling voor kleuters.

——————–

REGIE & SPEL Hendrik Kegels, Kim Karssen EINDREGIE Jetse Batelaan SCENOGRAFIE Hendrik Kegels, Kim Karssen, Sam Declerq UITVOERING DECOR Sam Declerq KOSTUUM Wim Muylaert ONTWERP MUZIEK Frederik de Clercq ONTWERP LICHT & TECHNIEK Max Adams PRODUCTIE BRONKS COPRODUCTIE Theater Artemis & Perpodium MET DE STEUN VANtaxshelter van de Belgische Federale Overheid

SCHOOLVOORSTELLINGEN

  • ma 23/01/2023 om 10u

 

CAMPO Nieuwpoort, Nieuwpoort 31-35, Gent