KIOSK

WaRaMis 2.0

Een productie van Het Scheldeoffensief

8+ // 3de t/m 6de jaar

 

In de nieuwste theaterproductie van Het Scheldeoffensief maakt artistiek bezieler en theatermaker Frank Dierens een plastische familievoorstelling met zijn dochter met een beperking, op live muziek van Geoffrey Burton.

En de Waramis deden hun armen open.
De pluimen schoten langs alle kanten, zelfs door hun gat, hun lijf werd heeltegans bedekt met een schitterend verenpak…

In een fantasierijke, associatieve taal confronteert ‘WaRaMis 2.0’ het publiek met twee leden van een kleurrijke stam, ontrukt van hun familie, hun troep. Ze zijn gedoemd om hun eigen rode draad te trekken waar realiteit en fictie elkaar dwarsen en waar absurditeit de slappe koord is om te bewandelen.

Muzikant Geoffrey Burton componeert een waanzinnige soundscape, een herkenbaar aantrekken en afstoten tussen vader en dochter. Een zoeken naar verbondenheid op een plateau dat kraakt en jankt om terug op volle toeren te mogen draaien.

Waarheen we gaan is ons onbekend, we zijn als een stuk omgevallen boom waarvan we niet weten waar hij ooit stond, we hebben elk een stuk wortel in onze koffers zitten, samen met een zakje geboortegrond.

——————–

SPEL Julia Dierens, Frank Dierens CONCEPT EN REGIE Frank Dierens COACHING Mark Verstraete MUZIEK Geoffrey Burton LICHTONTWERP Frederik Van Onsem VORMGEVING Koen Schetske KOSTUUM Pauline Verminnen POPPEN Marc Maillard ILLUSTRATIES Kaatje Vermeire PRODUCTIE An Van den Bergh

Het Scheldeoffensief

Het Scheldeoffensief werd in 2017 opgericht door theatermaker Frank Dierens (o.a. KOPERGIETERY (Kopbeest, Eerste Sneeuw, Dallas), Comp. Marius en Laika) en sociaal-artistiek werker An Van den Bergh. Met Het Scheldeoffensief maken ze (locatie)theater met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ze organiseren enerzijds wekelijkse inclusieve theaterateliers in Merelbeke, en creëren anderzijds jaarlijks een voorstelling aan de hand van een professioneel omkaderd traject.

SCHOOLVOORSTELLINGEN

  • Vrij 19/11/2021 om 14u

VRIJE VOORSTELLINGEN

  • vr 19/11/2021 om 20u

 

KOPERGIETERY, Blekerijstraat 50, Gent