KIOSK

Klauw

Een productie van Hanneke Paauwe & De Studio

8+ // 3de en 4de jaar

Wij zijn Ravenkinderen. Wij slapen in geheime kamertjes onder de grond.

Wij worden nooit nummer een. De mooiste. De beste. De slimste. Wij zijn geen nummer. Wij hoeven ons niet anders voor te doen.

Wij Zijn Anders. Wij hoeven ons niet groot te houden: wij zijn klein. Wij hoeven geen voorbeeld: Meer. Beter. Sneller. Sterker. Mooier.

Wij zijn er niet om onze ouders gelukkig te maken. Om te doen wat zij niet durfden. Wij zijn geen zinvolle dagbesteding. Geen schoothond voor eenzame ouders.

Wij zijn Ravenkinderen. Wij stelen angst. Wij oefenen moed.


Ben jij de baas over je angsten of zijn je angsten de baas over jou?
Heb jij dezelfde angsten als mama en papa?
Kan je angst zaaien? Is angst besmettelijk?
Is bang zijn gezond?
Wat is erger: bang zijn, of bang maken?

KLAUW! is een vurig pleidooi om te mogen genieten van griezelen en gevaar.
Om het recht te hebben als kind bang te mogen zijn.

KLAUW! wordt een spannende tocht door de donkere krochten van oeroude angsten en moderne manipulatietechnieken. Een geestige ‘horror’voorstelling over angst en moed.
Over kracht en hoop.

——————–

TEKST EN REGIE Hanneke Paauwe SPEL Eva Schram, Anna Vercammen en Bert Dobbelaere KOSTUUM Sara Dykmans SOUNDSCAPE Gerrit Valckenaers DECOR Stef Stessel CHOREOGRAFIE Karolien Verlinden

BIO Hanneke Paauwe

Schrijver en theatermaakster Hanneke Paauwe creëerde reeds vele succesvolle voorstellingen in België en daarbuiten. Ze maakt intieme installaties, performances en (locatie)theater voor kinderen en volwassenen. Haar voorstellingen worden omschreven als een mix van rauwheid, confrontatie, humor en ontroering. Hanneke werkt(e) met theaterhuizen als Victoria, Laika, BRONKS, De Studio en het paleis. In de Kopergietery stond ze recent te gast met onder meer En braaf zijn!, Het Laatste Kind en Heimwee naar Tirgu Mureş

SCHOOLVOORSTELLINGEN

  • vrij 29/04/2022 om 14u

VRIJE VOORSTELLINGEN

  • za 30/04/2022 om 20u
  • om 15u

 

KOPERGIETERY, Blekerijstraat 50, Gent