KIOSK

Inschrijven

Inschrijven op schoolvoorstellingen gebeurt DIGITAAL via het online inschrijfsysteem:

KLIK HIER OM NAAR HET ONLINE INSCHRIJFSYSTEEM TE GAAN

Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 30 augustus 2020.

Voor een snelle planning bij de start van het schooljaar, vragen we je wel asap in te schrijven. We werken graag met één cultuurverantwoordelijke per school. Deze cultuurverantwoordelijke beheert de schoolgegevens in de inschrijfapplicatie en geeft een top drie per klas door.

Meer uitleg over hoe je inschrijft, vind je in de inschrijfmodule. Alle praktische communicatie doorheen het schooljaar verloopt via deze persoon. De vraag is elk jaar groter dan het aanbod, we kunnen dus helaas niet alle aanvragen toekennen. Vermeld zeker indien je klas of school vorig jaar uit de boot viel. We proberen daar in de mate van het mogelijke rekening mee te houden. Echter, door de coronamaatregelen – die we zorgvuldig zullen naleven voor ieders veiligheid – zijn we genoodzaakt deze keer ook rekening te houden met andere parameters. Maar weet dat we ons best doen!

Eens KOPERGIETERY de verdeling heeft opgemaakt, zal elke school verwittigd worden van de toegekende voorstelling(en). Een inschrijving wordt pas definitief wanneer het toegestuurde contract ondertekend is. Ook daarover vind je meer uitleg in de inschrijfmodule.

BEDANKT EN HEEL GRAAG TOT VOLGEND SEIZOEN!