KIOSK

Perdju

Een productie van Eigenkweek/Tinneke Van Ransbeeck

10+//  3e graad lager

Verliest gij ook alles, maar echt ALLES?
Van een wedstrijdje hardlopen, je BFF, je lange haren of die van de kat van de buren, je geheugen, de sleutels van je denkbeeldige Porsche tot soms zelfs een ieniemienie stukje van je hart? Ja?
Kom het dan zoeken in de opslagplaats PerDju! 

Tinneke, een 27-jarige vrouw die enkel linkersokken draagt, is iets kwijt, maar ze weet niet wat. Ze voelt zich vooral ugh. Wanneer ze de opslagplaats Perdju binnenwandelt, blijkt al gauw dat ze niet de enige is die zich wat verloren voelt…  

PerDju is audiotheater op locatie voor iedereen vanaf 8 jaar die ooit al eens iets verloren heeft. PerDju gaat over verliezen, zoeken en het niet altijd vinden.

————–—–

CREATIE & SPEL: Tinneke Van Ransbeeck | DRAMATURGIE & COACHING: Sofie Palmers

——————–

Tinneke Van Ransbeeck (1996) is een creatieve miljoenpoot, wonende in Brussel. Met haar masterdiploma radio (RITCS) op zak is ze klaar om te experimenteren met geluid in al haar vormen. Tinneke is stemactrice bij Ketnet en podcast -en audiotheatermaker. Ze deelt haar kennis maar al te graag als leerkracht woord en geeft radioworkshops aan kinderen. Tinneke doet alles met overgave, ook wanneer ze karaoke zingt op vrijdagavond. 

 

SCHOOLVOORSTELLINGEN

  • ma 31/03/2025 om 10u + 14u

 

Loods Kopergietery, Nieuwe Vaart 118, 9000 Gent (LOODS 19)