KIOSK

Inschrijven

Welkom!

We hebben een nieuw aanmeldsysteem voor komend theaterseizoen. Het is een eenvoudige manier om elke klas aan te melden voor een specifieke voorstelling.

BELANGRIJK: per klas moet er een verschillend formulier worden ingevuld. Zo zorgen wij ervoor dat een zo divers mogelijk publiek de voorstelling kan bijwonen. Wil je dat er minstens twee klassen komen tegelijk kunnen komen? Geef dat mee in de opmerkingen.

KLIK HIER OM NAAR HET AANMELDFORMULIER TE GAAN.

Voor een snelle planning bij de start van het schooljaar, vragen we je om op tijd in te schrijven. De aanmeldingen sluiten op 20 augustus 2024 om 17u.

We werken graag met één cultuurverantwoordelijke per school. Deze cultuurverantwoordelijke beheert de schoolgegevens en geeft een top twee per klas door. Alle praktische communicatie doorheen het schooljaar verloopt via deze persoon.

De vraag is elk jaar groter dan het aanbod, we kunnen dus helaas niet alle aanvragen toekennen. Maar weet dat we ons best doen!

Eens KOPERGIETERY de verdeling heeft opgemaakt, zal elke school verwittigd worden in verband met de toegekende voorstelling(en). Een inschrijving wordt pas definitief wanneer het toegestuurde contract ondertekend is.

Vragen? Contacteer ons via scholen@kopergietery.be. We helpen je zo snel mogelijk verder.

BEDANKT EN HEEL GRAAG TOT VOLGEND SEIZOEN!