KIOSK

Welkom bij de KIOSK van Meisjes van Krijt. Voor de maanden maart-april-mei-juni bieden wij deze voorstelling op aanvraag aan voor scholen. Meer info daarover vind je HIER.

Daarnaast kan je op dit platform de voorstelling bekijken en vind je materiaal om je voor te bereiden, na te bespreken of dieper in te gaan op thema’s van de voorstelling. Info over de voorstelling zelf, vind je HIER op onze hoofdwebsite.


 

Geestelijke gezondheid

In de voorstelling komen enkele thema’s aan bod waarover het soms ongemakkelijk praten is. De thema’s zijn aanwezig in de voorstelling, maar zijn niet overheersend. Hier reiken we extra materiaal aan over deze thema’s.

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 

 

 

GEESTELIJKE GEZONDHEID & ZELFDODING

Praten over geestelijke gezondheidsproblemen blijft nog altijd een groot taboe. Er zijn nog heel wat vooroordelen, wat voor een deel te maken heeft met te weinig kennis rond het thema.  Hieronder vind je alvast een paar cijfers.

Voor educatief materiaal rond het thema van geestelijke gezondheid, versterken van sociale vaardigheden en verhogen van weerbaarheid, verwijzen we graag naar de website NOKNOK.

[os-widget path=”/iljakg/feit-of-fictie” of=”iljakg”]