KIOSK

Over de voorstelling

In de voorstelling De bleke baron ontmoeten we Felix en Felka. Ze zijn beste vrienden en wonen in de Onderwaterstaat. De leider van deze staat: De bleke baron! De bleke baron heeft het voor het zeggen en mag niet tegengesproken worden. Hij heeft immers altijd de praatstok!

Hij heeft een hekel aan kunstenaars en zeker aan dichters. Gelukkig zijn Felix en Felka zangers. Ze zingen met veel lof over de leider en zijn kwaliteiten. Dat moeten ze wel.  In de Onderwaterstaat leef je ten dienste van de leider. Anders hoor je er niet bij en word je overbodig…

‘De bleke baron’ is een nieuwe muzikale fabel van Anna Vercammen & Joeri Cnapelinckx (‘De koningin is verdwenen’, de Anale fase). Over een innige vriendschap tussen twee muzikanten tijdens een bewind dat enkel het nut van het nut inziet en jacht maakt op al wat of wie ze overbodig acht.

Klik HIER om alle credits van de voorstelling te bekijken.

Klik rechts op de verschillende tegels om je verder te verdiepen in de voorstelling. De labels vooraf en achteraf geven aan wanneer je het best aan de slag gaat met de inhoud van de tegel. Veel plezier!