KIOSK

Welkom bij de KIOSK van VEEL TE VEEL TE VEEL.  Op dit platform vind je materiaal om je voor te bereiden, na te bespreken of dieper in te gaan op thema’s van de voorstelling. Klik op een afbeelding om meer te weten te komen over het thema.

Over de voorstelling

Vincent praat nooit.
Audrey praat altijd.
Niemand begrijpt Vincent.
Niemand begrijpt Audrey.
Maar toch hebben ze véél te vertellen. 
Over te veel.
Over te weinig.
In een wereld met veel te veel, ontdekken ze plots iets.
Niets.
Ze is mooier, zachter, stiller dan alles wat ze kennen.
Maar ook gevaarlijker….

 

In de visuele belevenis Veel te Veel te Veel gaan Johan De Smet, Audrey Dero, Vincent Raoult & Annelies Van Hullebusch op zoek naar de pracht en de kracht van minder, in een wereld vol meer. Samen creëren ze een speelse beeldende voorstelling waar objecten een ziel hebben, waar stilte een kleur kent, het niets een naam heeft en waar iedereen – ook wie anders denkt – een plek verdient.

Deze voorstelling maakt deel uit van het samenwerkingsproject PRIKKELS.

Theatermaakster en verhalenvertelster Audrey Dero heeft een voorliefde voor object- en visueel theater. In haar wonderlijke Hip Hip Hip cabine, kon je in een omgebouwde fotocabine korte, poëtische theaterstukjes aanschouwen. Samen met Griet Herssens maakte ze als opvolger het heerlijk geestige Trip Tout Petit, een boekingskantoor voor intieme dagdroomreisjes. Voor KOPERGIETERY creëerde ze samen met Christine Verheyden het bibliotheekavontuur Verloren/Perdu/Lost.

Audrey over haar favoriet moment in de voorstelling

Annelies Van Hullebusch legt veel detail en verbeelding in haar voorstellingen. Als ‘vormzoeker’ zoekt ze telkens de beste vorm die de inhoud nodig heeft. Zo gaat ze aan de slag met objecten, kaarten en maquettes, maar evengoed met liedjes en boekjes. Ze is/was verbonden aan o.a. fABULEUS, Firma Rieks Swarte & Het Paleis , Compagnie Frieda en Mars vzw.

Annelies over haar favoriet moment in de voorstelling

Vincent Raoult richtte samen met Valérie Joyeux het Brusselse jeugdtheater Les pieds dans le vent op. Met hun theaterhuis creëren ze reeds jaar en dag succesvolle kinder- en familievoorstellingen, waarmee ze rondtoeren. Als (Franstalig) Brussels gezelschap zijn ze echter in Vlaanderen amper te zien, daar brengt KOPERGIETERY graag verandering in!

Vincent over zijn favoriet moment in de voorstelling

Johan De Smet is theatermaker en artistiek leider van KOPERGIETERY. Sinds 2000 creëert hij bijna jaarlijks een productie voor het theaterhuis. Samen met de cast creëerde hij de laatste jaren o.a. De legende van Woesterdam (coprod. studio Orka), Twist (coprod. NIE), De geschiedenis van de wereld aan de hand van banaliteiten (samen met Titus De Voogdt), PITCHbull en Mémé – de Peetmoeder  – (samen met Jan Sobrie).