KIOSK

Welkom bij de KIOSK van CLUB TOULOUSE.  Op dit platform vind je materiaal om je voor te bereiden, na te bespreken of dieper in te gaan op thema’s van de voorstelling. Klik op een afbeelding om meer te weten te komen over het thema.

Popculture

Gebruik makend van hedendaagse elementen in muziek en fashion, proberen de twee personages in Club Toulouse zichzelf vorm te geven. Ze geloven dat dit dé manier is om uit te blinken en positieve aandacht te trekken. Ze geloven dat –indien ze gezien willen worden- ze er alles aan moeten doen om opgemerkt te worden, hun publiek te entertainen en omver te blazen.

FASHION

Fashion kan je oppervlakkig vinden of het kan net heel belangrijk voor je zijn. Voor sommige mensen is het een middel om zichzelf te ontdekken, te onderzoeken wie ze zijn of om net vol overtuiging te zeggen: dit ben ik!

Opdracht – Experimenteren met fashion en make-up

Doe eens lippenstift aan of een kostuum. Of dat ene stuk in je kleerkast die je zo mooi vindt maar niet durft aan te trekken. Verander iets aan je uiterlijk en kijk welk effect dit heeft op jezelf of je directe omgeving.  Of tast eens de reacties af op straat!

Opdracht – Fashion Moodboard maken

Een moodboard is een visualisatie van een gevoel, een idee of concept. Een collage van verschillende materialen. Maak je moodboard online of ‘old school’ met schaar en lijm.

Zie jouw fashion moodboard als een freespace waar alles kan! Wat vind je mooi? Wat zou je graag dragen? Wat draag je? Waar word je blij van?

Een collage van wie je bent en misschien ook wel van wie je zou willen zijn…

Clip Years & Years – If You’re Over Me

Playlist Club Toulouse

Ga volledig los op de muziek uit de voorstelling!