KIOSK

Welkom bij de KIOSK van BAMBIRAPTOR.  Op dit platform vind je materiaal om je voor te bereiden, na te bespreken of dieper in te gaan op thema’s van de voorstelling. Klik op een afbeelding om meer te weten te komen over het thema.

Intro

Zijt gij vaak wasco? Neen, eerder…. kleurloos.

In Bambiraptor staat de binnenkant van een dolgedraaid kinderhoofd op scène. Jonas Baeke en Mats Vandroogenbroeck sluipen naar binnen. Ze gespen zich vast aan de hersenstam, rappellen langs de schedelwand en balanceren op de dunne richel van het gezond verstand. De zelfverklaarde speleologen zijn op zoek naar de alledaagse verwondering die de kleinste kinderen en de grootste filosofen met elkaar delen. Gaandeweg raken ze verstrikt in harige hersenspinsels, veelhoekige denkkaders en onvoorziene gedachtenkronkels. Ze vieren de levensvreugde, verwarring en angst van een twijfelend hoofd dat niet kan stoppen met doordraaien.

Deze KIOSK gaat dieper in op deze dolgedraaide kinderhoofden. Het biedt je een waaier aan opdrachten en filmpjes rond associatief denken, zelf uitgevonden woorden (ooit al eens gehoord van kleurkloppootjes?) en toont je een wereld waar voorwerpen praten en niets is wat het lijkt.

Klik HIER om de credits van de voorstelling te bekijken.