KIOSK

Welkom

BRIEF VAN ELLEN PRECKLER EN LISHA RAES

Beste leerkracht,

Heel erg bedankt om ook dit schooljaar samen met jullie klas massaal af te zakken naar de KOPERGIETERY! We vinden het erg jammer dat we ons theaterseizoen wegens het coronavirus zo abrupt moeten afsluiten. Maar niet getreurd: KOPERGIETERY heeft volgend schooljaar een bijzonder vol en mooi jaarprogramma samengesteld.
We hernemen zo goed als mogelijk de schoolvoorstellingen die we dit seizoen dienden te annuleren en hebben maar liefst 6 nieuwe eigen creaties! Gezien onze geroemde scholeninfoavond in mei niet kan plaatsvinden, hebben we alle informatie over seizoen 2020-2021 gebundeld op ons online inspiratieplatform KIOSK.

Dat wil zeggen dat jullie naast de geschreven informatie in de brochure ook online informatiefilmpjes en trailers over het programma kunnen bekijken op KIOSK. Zowel de brochure als KIOSK helpen jullie om te onderzoeken welke voorstelling het best aansluit bij de leefwereld en interesses van jullie leerlingen.
Verder: ook in seizoen 2020-2021 zal KIOSK diepgaande informatie bieden over onze eigen creaties zodat jullie het theaterbezoek goed kunnen voorbereiden. Extra informatie over de gastvoorstellingen zal jullie bereiken via mail. Daarnaast blijft KOPERGIETERY inzetten op na-trajecten op de Mediatafel: een klassikale verdiepingssessie met focus op de voorstelling of op theatercodes. Traditiegetrouw zouden we de infoavond inzetten met een lekker glaasje… Dus schenk jullie lievelingsdrankje uit, zoek de zachtste pluchen zetel op en dwaal door ons aanbod!

Tot volgend schooljaar!

Ellen en Lisha
Ellen Preckler | Lisha Raes
scholenwerking KOPERGIETERY
Vragen? Mail naar scholen@kopergietery.be (telefonisch tijdelijk niet bereikbaar)