KIOSK

The happy few

een productie van BRONKS

12+ // 1ste, 2de graad sec.

 

 

Iedereen lijkt vandaag de dag politicus, academicus, consument, producent, activist, nihilist, kapitalist, terrorist, racist, journalist, idealist. En dat allemaal terzelfdertijd.

In The happy few bedienen vijf spelers zich van alles wat ze voor handen hebben om hun eigen transformatie tot een ultiem offer te boetseren. Voor de mensheid, voor de volgende generaties en voor zij die de luxe niet hebben om te kiezen tussen de rauwe werkelijkheid en een instagramsprookje.

Zijn het stand-upcomedians? Martelaren? Snobistische wannabe’s? Zijn het bovenmenselijke dansvirtuozen of raaskallende pamflettisten die je een geweten willen schoppen tot je bang in een hoekje wegkruipt. En maakt het allemaal iets uit?

The happy few. Are they fake news or are they the new fakes?

——————–

CHOREOGRAFIE & REGIE Randi De Vlieghe
MUZIEK Michiel De Malsche
SPELERS Laurence Roothooft, Gaspard Rozenwajn, Jotka Bauwens, Arne Luiting & Adnane Lamarti

BIO Randi De Vlieghe

Randi De Vlieghe is als choreograaf/danser/ theatermaker vooral in het professioneel jeugdtheaterveld actief. Hij werkt o.a. voor KOPERGIETERY (Voetbal op hoge hakken, Woudlingen), fABULEUS (Popcorn, Gender Blender), BRONKS (Rita, Ola Pola Potloodgat) en Studio Orka (Jacobsneus, INUK, Warmoes). Randi beheerst de cross-over tussen dans, theater en muziektheater als geen ander.is een van de drijvende krachten binnen het Brusselse theatercollectief Koekelbergse Alliantie van Knutselaars (K.A.K.). Hij maakte o.a. Life, Death & Television, de kleutervoorstelling Snøw, No Use For Binoculars (in co-regie met Renée Goethijn) en Totally. In zijn werk onderzoekt Gijsels de relatie tussen de mens en de almaar sneller evoluerende technologie. Hij fileert de wereld zoals we hem kennen en zet hem vervolgens met haken en ogen weer in mekaar, om zo een geheel eigen, tegelijk absurd en surrealistisch universum te scheppen. Daarin zijn menselijkheid, humor en mededogen de ultieme handlangers om zich staande te houden in een wereld die hoe langer hoe ongrijpbaarder wordt. 

SCHOOLVOORSTELLINGEN

  • vr 12/03/2021 om 14u00

VRIJE VOORSTELLINGEN

  • vr 12/03/2021 om 20u00

 

KOPERGIETERY, Blekerijstraat 50, Gent