KIOSK

Praktisch

VOORBEREIDING EN NAVERWERKING

Betrokkenheid van het publiek beschouwen we als een noodzakelijke voorwaarde voor het welslagen van een voorstelling. Daarvoor hebben we uiteraard jullie hulp nodig. We vragen om voldoende tijd en ruimte te voorzien om de voorstelling in de klas voor te bereiden én na te bespreken. Op het online platform KIOSK bieden we omkaderingsmateriaal  van onze eigen creaties aan op een interactieve, speelse manier. Jullie vinden er infovideo’s, opdrachten en een kijk-achter-de-schermen. KIOSK geeft een goede impressie van wat de voorstelling te bieden heeft. Bovendien is KIOSK voor iedereen te allen tijde toegankelijk. Jullie kunnen de link ook aan jullie leerlingen doorgeven: kiosk.kopergietery.be .

Met onderstaande taaliconen duiden we bij elke voorstelling aan hoe ‘talig’ de voorstelling is.

 

 

 

 

Voor gastvoorstellingen bezorgen we jullie graag – indien beschikbaar – een informatiemap per mail. Wij vinden het altijd heel fijn om na voorstellingen feedback van jullie te krijgen. Zowel de makers van de voorstellingen als de scholenwerkers van KOPERGIETERY kijken hier steeds naar uit!

AANKOMST
Een week voor de voorstelling zal je meer informatie krijgen rond aankomst(uur) en vertrek, zodat we kunnen inspelen op de geldende veiligheidsrichtlijnen m.b.t. COVID-19. Op die manier zorgen we er ook voor dat ieder rustig in de zaal kan plaatsnemen, wat de kijkervaring ten goede komt.

EXTRA AANBOD:
RONDLEIDINGEN, TRY-OUTS EN VERDIEPINGSSESSIE
Indien jullie met de klas een rondleiding in de KOPERGIETERY wensen, dan organiseren wij dit graag. Ook een nabespreking met de makers behoort tot de mogelijkheden. KOPERGIETERY organiseert regelmatig try-outs bij nieuwe creaties. Deze try-outs vinden meestal enkele dagen voor de première plaats.
Hiertoe nodigen we kort op de bal scholen uit. Ook dit kan een geschikte voorbereiding zijn voor u als leerkracht. Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

In het schooljaar ‘20-’21 krijgen jullie ook de gelegenheid om na (een selectie van) onze eigen voorstellingen een klassikale verdiepingssessie aan de Mediatafel, onze digitale touchtafel, te boeken. We gaan in zo’n sessie op een speelse, interactieve manier dieper in op de thema’s van de voorstelling.

KOPERGIETERY
grote theaterzaal & kantoren
Blekerijstraat 50, 9000 Gent

KG RABOT
tweede zaal
Vlotstraat 22, 9000 Gent

info@kopergietery.be // www.kopergietery.be // 09 266 11 44

INLICHTINGEN SCHOLEN
scholen@kopergietery.be
Ellen Preckler: ellen@kopergietery.be * 09 266 11 42
Lisha Raes: lisha@kopergietery.be * 09 266 11 49

TICKETPRIJZEN SCHOOLVOORSTELLINGEN
kleuteronderwijs: 6€ per leerling
basisonderwijs: 6€ per leerling
secundair onderwijs: 7€ per leerling
per 10 leerlingen is er 1 begeleider gratis.

Zeer dikke merci aan de vele vrijwilligers die telkens met veel enthousiasme
de scholen ontvangen: Bregje, An, Lina, Nathalie, Lieve,
Myriam, An, Luc, Marieke, Truus, Nebojsa, Rita, Marie-Paule, Béatrice,
Marie en Jasmien.